Dakdekken

24/7 service

Bij lekkage of verstopping

R

Snelle oplossing

Uw probleem snel opgelost

Lekdetectie specialist

Schadevrije opsporing

079 - 361 09 43

Wilt u meer weten? Bel ons gerust!

Goede dakdekker in Zoetermeer gezocht?

De dakdekkers van Van der Hoek Installatiebedrijf in Zoetermeer zorgen voor het beste dak dat u zich maar kan wensen! In regio Zoetermeer laten wij onze klanten er droog en warmpjes bijzitten. Daarom gebruiken wij alleen de beste kwaliteit materialen en dat voor een uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Platte dakbedekkingen, waaronder bitumen, EPDM en Resitrix, vormen onze specialiteit. Met onze kennis, ervaring en enthousiasme klimmen wij uw dak op om dakbedekking te leggen, dakonderhoud of dakrenovatie te verrichten. Dakgoten, dakkapellen, daklijsten en hemelwaterafvoeren doen wij ook. Kortom, voor uw platte dak gaat u naar Van der Hoek Installatiebedrijf!

lekdetectie
lekdetectie

Vakkundige lekdetectie Zoetermeer en omgeving

Last van lekkage? Van der Hoek Installatiebedrijf uit Zoetermeer is binnen 24 uur ter plaatse, zeven dagen in de week. Gaslekkage of waterleidinglekkage, wij lokaliseren de bron zonder breek-of sloopwerk, compleet met advies en een gedetailleerd rapport voor uw loodgieter en/of verzekering. De verzekering vergoedt in vrijwel alle gevallen de lekdetectie. In het rapport geven wij de lekken duidelijk aan, zodat de loodgieter precies weet waar hij de reparaties moet uitvoeren. Kortom, zoekt u een bedrijf voor vakkundige lekdetectie in regio Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam of Leiden? Van der Hoek Installatiebedrijf staat 24/7 tot uw beschikking!

Schakel ons in!

Van der Hoek Installatiebedrijf komt voor lekdetectie in heel regio Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam en Leiden. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Neem snel contact met ons op.

=

Van der Hoek Installatiebedrijf

KvK 64815102

079 - 361 09 43

Heeft u een vraag of probleem? Bel ons!

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.