Loodgieterswerk

24/7 service

Bij lekkage of verstopping
R

Snelle oplossing

Uw probleem snel opgelost

Lekdetectie specialist

Schadevrije opsporing

079 - 361 09 43

Wilt u meer weten? Bel ons gerust!

Goede loodgieter in Zoetermeer gezocht?

Een goede loodgieter in Zoetermeer vindt u bij Van der Hoek Installatiebedrijf! Wij verrichten alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden bij u thuis. Dat kan gaan van een nieuw te installeren cv-ketel tot leidingwerk aanleggen tot het vervangen van sanitair. Wij installeren elk type cv-ketel snel, vakkundig en met garantie. Ook kunnen wij voor u leidingwerk aanleggen of aanpassen in de badkamer, keuken of elders in het huis. Wilt u de badkamer verbouwen of het huidige sanitair vervangen? Dergelijke werkzaamheden kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten. Kortom, wij zijn tevens uw loodgieter voor al uw loodgieterswerk voor omgeving Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam en Leiden.

lekdetectie
lekdetectie

Cv lekkage & storing

Niets vervelender dan een plotselinge cv lekkage of een onverhoopt koud huis hartje winter. Vanuit Zaandam rukt onze 24/7 storingsdienst uit voor cv lekkage, cv storing, gesprongen of verstopte leidingen en andere ongemakken. HD Loodgieters verhelpt uw probleem direct of tijdelijk, waarna wij snel terugkeren voor de volledige reparatie. Uiteraard komen wij niet alleen voor noodgevallen. Gelukkig niet! Sterker, het is ons doel om met vakkundig loodgieterswerk hiervoor juist minder aan te treden. Wij verzorgen de volledige installatie van cv-ketels en adviseren u hierbij, voor een langdurige en energiezuinige werking. Een cv-ketel uitkiezen doet u immers niet elke dag. Wij leiden u langs de vele merken, typen en modellen. Met onze reparatieservice verhelpen wij ook lekkages aan dakgoten, hemelwaterafvoeren en rioleringen.

Schakel ons in!

Van der Hoek Installatiebedrijf komt voor lekdetectie in heel regio Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam en Leiden. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Neem snel contact met ons op.

=

Van der Hoek Installatiebedrijf

KvK 64815102

079 - 361 09 43

Heeft u een vraag of probleem? Bel ons!

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.