Storing

24/7 service

Bij lekkage of verstopping
R

Snelle oplossing

Uw probleem snel opgelost

Lekdetectie specialist

Schadevrije opsporing

079 - 361 09 43

Wilt u meer weten? Bel ons gerust!

Voor spoedgevallen, storingen en verstoppingen zijn wij snel bereikbaar via Whatsapp!

Stuur een Whatsapp bericht met foto en ik app je zo spoedig mogelijk terug! Of belĀ 079 - 361 09 43

Last van een cv-ketel storing?

Heeft u last van een cv-ketel storing? Van der Hoek Installatiebedrijf komt in heel regio Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam en Leiden om het op te lossen, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Winter, weekend of feestdagen, wij verhelpen dezelfde dag nog uw cv-ketel storing. Geen warm water meer of de verwarming die niet meer warm wordt is nu eenmaal erg vervelend. Soms kunt u het zelf oplossen, maar soms blijft het koud. Een cv-ketel storing kan ook wijzen op een verouderde cv-ketel. Wij verhelpen niet alleen uw cv-storing, maar wijzen u ook op dergelijke zaken. Zo bent u beter voorbereid op eventuele kosten voor in de toekomst.

cv-ketel storing
c-ketel storing

Cv-ketel installatie

Wilt u een cv-ketel laten plaatsen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Van der Hoek Installatiebedrijf komt in heel regio Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam en Leiden voor cv-ketel installatie, zowel ter vervanging als het plaatsen van een nieuwe cv-ketel. Is uw cv-ketel defect? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een nieuwe, vooral in de winter! Maar ook verouderde cv-ketels zijn vaak aan vervanging toe. Is uw cv-ketel ouder dan 15 jaar? Dan verbruikt u doorgaans meer energie, zonde! Bij spoed zijn wij doorgaans binnen 24 uur ter plaatse om uw cv-ketel te installeren.

Heeft u een cv-ketel storing?

Van der Hoek Installatiebedrijf komt in heel regio Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam en Leiden om de cv-ketel storing op te lossen. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Neem snel contact op!

=

Van der Hoek Installatiebedrijf

KvK 64815102

079 - 361 09 43

Heeft u een vraag of probleem? Bel ons!

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.